28.05.2012

Peace gensere

Disse herlige peace-genserne har kommet inn i butikken nå, i mørkeblått og hvitt. 

Peace-genser 799,-
Pulz bukse 899,-
Sko 1299,-
Skjerf fra Tif/Tiffy 599,-
Armbånd 329,- 

I det siste har vi hatt veldig mye stjerner og nå er det på tide å variere litt. Peacemerker og hodeskaller har tatt våren med storm! 


26.05.2012

Green stripes

Må bare få si at det var en fryd å være på jobb i dag. Så mange hyggelige kommentarer til meg og til bloggen, jeg må bare få si hvor mye bedre det gjør dagen min! Kom nettopp hjem fra å ha sittet barnevakt, klokka er over halv to på natta og jeg skal på tidligvakt, men på grunn av lesertallene og alle dere hyggelige blogg lesere der ute, hadde jeg ikke samvittighet til å legge med uten å blogge ett innlegg først.


I de siste årene har man sett striper på catwalken i forskjellige varianter og farger - de er her også i år! Er det ett mønster vi kan se kommer igjen hvert år så er det stripene. Det er ingen dum ting, for med en stripete topp kan du være både konservativ men samtidig litt sprekere enn med en enkel basic topp. 

Denne toppen har vi med grønne striper eller med blå. 

Stripete topp 449,-
Smykke 399,-
Hvit capri 599,-
Sko 749,-
Veske 1599,-
Og hvis dere ikke tror meg når jeg snakker om disse stripene og hvor trendy de er.. så kan dere se her at til og med Iphone følger moten! 


Julie Kojan

24.05.2012

Hodeskaller og peacemerker

Vi har fått inn de råkule hodeskalle-toppene i mørk blå, oransje, krem eller hvit! I dag fikk vi også inn likedanne topper bare med peacemerke i stede for hodeskalle!

Pris 899,- 

22.05.2012

Frk Wickstrøm har bursdag!

Og da snakker jeg ikke om butikken, men om selveste Linda Wickstrøm! I dag blir Linda 40 år (det skulle man ikke tro) å det fortjener jo litt oppmerksomhet, synes dere ikke?

Flotte Linda, som har vært sjefen min i rundt 6 eller 7 år nå. Jeg er så stolt av denne dama og hva hun har fått til på kort tid. Fra å ha Match butikken på heimdal til å gjøre butikken til sin egen Frk Wickstrøm butikk. Butikken går jo så bra som aldri før, og det hadde ikke vært uten engasjementet og pågangsmotet hennes. Vi får høre ofte hvor mye hun setter pris på oss ansatte, noe som gjør hverdagen på jobben vår bare enda bedre! Du har lært meg alt fra hvordan jeg skal ta sammen en pappeske, til hvordan jeg skal gjøre om hele butikken, selge osv.. Ja, alt man trenger å kunne for å jobbe i en butikk som din. Du gir oss muligheter til å prøve oss ut i hele butikken, noe som gjør at vi virkelig får utfoldet oss på jobb. 
Du skal vite Linda at vi setter pris på deg. Du er en gavmild, morsom og god person. Etter så mange år har vi blitt kjent med deg ikke bare som sjefen vår, men som person også - å jeg personlig vet jeg kan komme til deg med alt, om det bare så er for å prate om hva som skjer i livet mitt. Det betyr utrolig mye!


Så gratulerer med dagen, kjære Linda! Vi håper du får en fantastisk bursdag omringet av venner og familie. Det fortjener du! 

Stor bursdagsklem fra alle jentan dine!Julie Kojan

19.05.2012

Klassisk sort kjole med nydelig snitt

Denne kjolen falt jeg for med en gang jeg så den, den er så klassisk! Den har ett kjempefint snitt og rene linjer, sitter som støpt og er i tillegg kjempebehagelig å ha på. En sikker vinner. På bildene nedenunder har vi kombinert den med en klassisk sort trenchcoat og pumps.

Trenchcoat (jakke) 2499,-
Solbriller Dyrberg/Kern 589,-
Kjole fra V-Collection 1499,-
Sko fra Stylesnob 1099,-
Armbånd 299,-
Sløyfe fra Prikken over i'en 79,-
Er ikke kjolen fin? Denne kan virkelig brukes til alle anledninger - den kan pyntes opp og ned, kombineres med tilbehør med farger eller stilrent tilbehør som vi har brukt. 

18.05.2012

hodeskalle topp / hvite jeans


Denne tøffe hodeskalletoppen har kommet inn i butikken nå. Kombinert med tøffe jeans eller hvite jeans som på bildene nedenunder har du ett kjempefint antrekk. Buksa er ei ''MacDream'' bukse, som er en av de beste modellene vi har i butikk nå. Masse god stretch som ikke utvider seg og blir stygg, men holder på fasongen. 

Mac bukse 1199,-
Hodeskalle topp 799,-
Sko Unisa 999,-

16.05.2012

Takk til dere!

Vil bare takke alle leserne og kundene våre for at dere viser interesse og setter sånn pris på butikken vår! Vi ser at lesertallene på bloggen stiger, noe som betyr at vi gjør noe riktig her. Gjerne fortell oss hva du synes om antrekkene vi legger ut ved å kommentere i kommentarfeltet på bloggen. Det å få respons på det vi legger ut gjør jo det hele enda bedre, kritikk tar vi i mot også hvis det er noe dere syns vi burde gjøre annerledes.

Har dere noe dere ønsker at jeg skal blogge mere om? Vesker, sko, smykker, bukser? Bare kom med blogg forslag, det setter jeg stor pris på. 


Ha en fortsatt fin dag da dere, og husk at vi har masse fine antrekk hvis noen er ute i siste liten til 17. mai!

Julie Kojan

Klassisk dress

Da har vi fått inn den klassiske dressen med skjørt og jakke, vi har også dressbukse i stede for skjørt. Dette er en dress vi kan supplere på hvis det skulle gå tomt for størrelser. Den har ett kjempefint snitt og er jo perfekt til 17. mai, i jobbsammenheng eller lignende. Det går an å variere fra å holde det klassisk som på bildene nedenunder, eller å spreke opp dressen litt med sterke farger i stede. 

Skjørt fra V-Collection 899,-
Dressjakke 1799,-
Rosemunde topp 549,-
Sko Unisa 999,-
Belte 499,-
Smykke 499,-
Armbånd 399,-
Solbriller Dyrberg/Kern 689,-Julie Kojan

15.05.2012

Nydelig kjole - begrenset antall

Skal du i selskap i sommer??
Vi har denne nydelige kjolen i butikken...

Julie ser var jo såååå flott i denne kjolen 
og ønsker du deg denne er det bare å ta 
turen innom oss!

Kjole fra v-collection 2999,- (limited)
Sko som også finnes i sort
Og kjolen kan bli tøffere med en jeans jakke,
da har men en tøff sommer kjole..


Armbånd 449,-
Og vi har sååå mange tøffe armbånd i
butikken nå....
Klar til å pynte deg til 17 mai??
Velkommen....


Veske 569,-
En lekker veske men kan bruke
til sååå mange andre antrekk også.


WOW sier jeg bare...
Flotteste Julie i en flott kjole...